Over C107GO.nl

Over C107Go

Wij, Bertjan en Gerwald Roseboom, zijn in 2015 gestart met het bedrijf C107GO.nl, nadat we al enige jaren werkzaam waren geweest in de mobiliteitsbranche. We hadden de behoefte om ons te specialiseren in de Citroën C1, Peugeot 107/108 en de Toyota Aygo. (Citybug)

In 2017 hebben we het al 25 jaar bestaande Autobedrijf Roseboom van Gerard Roseboom overgenomen. (vader van Gerwald en broer van Bertjan)

Momenteel hebben wij 3 monteurs bij ons werkzaam, hierdoor kunnen wij u nog sneller van dienst zijn. De service en laagdrempeligheid zijn nog onveranderd. U kunt nog gewoon meekijken tijdens de reparatie van uw auto en heeft rechtstreeks contact met de monteur die uw auto repareert.

Wij hebben veel ervaring opgedaan doordat wij veel onderhoud en reparaties hebben uitgevoerd aan Citroën C1, Peugeot 107/108 en de Toyota Aygo. Deze ervaring betaalt zich terug aan de klant.

Zo zullen onze monteurs bepaalde mankementen snel herkennen en daardoor ook sneller kunnen oplossen. Ook hebben wij zelf gereedschap ontwikkeld en laten maken zodat het vervangen van bepaalde onderdelen snel en vakkundig verricht kan worden.

Wij, Bertjan en Gerwald Roseboom hebben hetzelfde doel; samen met het personeel de klant tevreden stellen. Dit kan doordat we snel service kunnen bieden, tegen een prijs die van te voren bekend is. Zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Ook wordt als prettig ervaren dat de mobiliteit gewaarborgd blijft d.m.v. een gratis leenauto.

Door de overname van Autobedrijf Roseboom kunnen wij u nu ook van dienst zijn met werkzaamheden aan andere merken auto’s. Ook zijn wij dealer van Aixam brommobielen.

Contact

C107GO.nl

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

T. 0318 486 190

E-mail: info@c107go.nl

Reviews

Route

Copyright © C107GO.nl | Privacyverklaring