Twijfelt u over welke reparatie bij uw type auto past, bel of mail ons gerust. We helpen u graag en zullen u van een passende prijs voorzien. Wilt u uw kenteken bij de hand houden?

Storing automaat

 Heeft u een probleem met uw automaat versnellingsbak en of koppeling van uw Citroen C1, Peugeot 107-108 of Toyota Aygo? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
 
De fabrikanten hanteren verschillende namen voor deze optie:
  • Citroen: Sensodrive
  • Peugeot: 2-Tronic
  • Toyota: MMT
 
Een greep uit de voorkomende storingen:
Na een langere rit wil de auto niet meer opnieuw starten, bij sleutel omdraaien verschijnt het rode storingslampje van de versnellingsbak op het instrumentenpaneel maar de motor wordt niet gestart.
Als de auto is afgekoeld werkt alles weer als voorheen.
 
Auto gaat bij het afremmen voor stoplicht of rotonde af en toe in de neutraal stand. (Lampje neutraal brand op het instrumentenpaneel). Na het opnieuw starten van de auto werkt alles weer.
 
Auto gaat bij het optrekken i.p.v. naar de volgende versnelling naar de neutraalstand. (Lampje neutraal brand op het instrumentenpaneel). Na het opnieuw starten van de auto werkt alles weer.
 
Auto is in storing gegaan na het vervangen van de koppeling, auto wil nog wel starten maar niet meer in de versnelling. Geen weergave van versnellingsbak meer op het instrumentenpaneel.
 
Veel voorkomende foutcode’s
P0715, P0810, P0915, P0916
 
Wij hebben alle onderdelen gebruikt in voorraad. Hierdoor kunnen wij de onderdelen uitwisselen om te testen of die echt stuk zijn. Dit voorkomt onnodige dure reparaties. Soms hoeven onderdelen niet eens vervangen te worden, en is de storing met verplaatsen van de componenten en opnieuw inleren verholpen.
 
 
 
 

Twijfelt u over welke reparatie bij uw type auto past, bel of mail ons gerust. We helpen u graag en zullen u van een passende prijs voorzien. Wilt u uw kenteken bij de hand houden?

Contact

C107GO.nl

Vaarkampseweg 2

6741 LW Lunteren

T. 0318 486 190

E-mail: info@c107go.nl

Reviews

Route

Copyright © C107GO.nl | Privacyverklaring